Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Natura, migrația și eu | Vasyl Kovalenko

octombrie 7, 2023 - octombrie 8, 2023

Proiectul Natura, migrația și eu propune o carte de colorat antistres, alcătuită din imagini ale unor animale stilizate, pe fundalul unor compoziții abstracte. Aceasta aduce în discuție tema animalelor aflate în zone de război, a animalelor de companie care au migrat împreună cu stăpânii lor sau au fost abandonate și au recurs la migrația locală pentru a supraviețui.

În timp ce arta poate deveni o formă de terapie, compozițiile propuse amintesc faptul că omul face parte din natură, iar echilibrul și armonia sa sunt direct influențate din mediul înconjurător. Lansarea cărții va avea loc în 6 – 8 octombrie, cu ocazia City Celebration, eveniment principal al programului național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023”. 

____________

Vasyl Kovalenko este un tânăr artist din Kherson, Ucraina. Este pictor, designer grafic, autor al unor videoclipuri și instalații artistice, lucrând cu diferite media și genre. A participat în numeroase expoziții colective, iar colecțiile sale personale pot fi găsite peste tot în lume. În lucrările sale, imagini și texte pline de viață creează narative deschise interpretării. Este membru în consiliul Fundației Caritabile Polina Raiko și desfășoară activități de voluntariat în cadrul Muzeului de Artă Contemporană din Kherson.

Detalii

Începe:
octombrie 7, 2023
Se termină:
octombrie 8, 2023
Eveniment Category:

Organizator

Prin Banat

Loc de desfășurare

Parcul Copiilor
Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, nr. 43
Timișoara, Timiș Romania
+ Hartă Google